avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Documente necesare pentru cerere de suspendarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Documente necesare pentru cerere de suspendarea executării actului - Legea 554/2004 -Art.14-15

Care sunt documentee necesare care ar trebui anexate la cererea de suspendarea executării actului administrativ (Decizie de de impunere - Control TVA), conform Legea 554/2004 -Art.14-15, pentru a justificarea a unei pagube iminente, la un srl cu activitatea de fabricatie si cu peste 400 de angajati?
Cel mai recent răspuns: ContSters384057 , utilizator 11:20, 21 Ianuarie 2018
In primul rand, actul administrati, apoi documentele legate de existenta/autorizarea firmei, de indeplinire a unor conditii sau cerinte legale. Un raspuns valabil, nu la modul general poate fi formulat analizand Decizia de impunere cat si cererea de suspendare.
Daca va trimit copie de Decizie de impunere (fara specificatie de firma care a primit acest act) puteti formula unui raspuns? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare efecte act administrativ claudiarotar claudiarotar Buna ziua, Momentan sunt in cele 30 de zile pentru formularea unei contestatii cf. 554/2004. Trebuie sa astept raspunsul la contestatie sau pot introduce ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere larisarazvan larisarazvan Buna ziua Am primit o Decizie de impunere privind plata unor sume de bani de la Autoritatea vamala pe care am contestat-o conform art.205 cod Fiscal. La ... (vezi toată discuția)
Paguba iminenta legea contenciosului, art. 14 CorinaP85 CorinaP85 Care este in legea contenciosului sensul pagubei iminente? Poate fi justificata paguba iminenta prin depunerea la dosarul instantei a unor contracte de ... (vezi toată discuția)