avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducerea forfetara
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducerea forfetara

Din câte am înţeles, Formularul 600 se depune în condiţiile în care veniturile totale din activităţile independente depăşesc 22.800 lei. Anul trecut, în cazul reţinerilor la sursă a impozitului şi contribuţiei la sănătate, acestea s-au aplicat după deducerea forfetară. În aceste condiţii totalul veniturilor neimpozitate din 2017, nu depăşeşte 22.800 lei. Ce se ia în considerare brutul asupra căruia i s-a aplicat deducerea forfetară sau cel dinainte de aplicarea deducerii forfetare? Se mai depune formularul 600?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:16, 20 Ianuarie 2018
Se ia in calcul venitul net adica ventul brut - cheltuieli deductibie facute in timpul anului fara cass si cas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass la arenda in 2018 Razomir Razomir Buna ziua, daca pentru 2017 am incasat venituri din arenda peste 22.800 lei pentru care s-a retinut la sursa CASS de 5.5% din venitul net (calculat prin ... (vezi toată discuția)
Cass pentru diverse venituri extrasalariale leinaddd leinaddd Am o mica afacere personala (SRL) fara salariati. In anul 2017 am incasat dividende aferente anului 2016. Pentru aceste venituri nu am platit CASS fiind, in ... (vezi toată discuția)
Cass deductibil pentru persoane fizice? ludo ludo Trebuie sa completez declaratia 200 pentru venituri din chirie si pana acum erau deductibile niste cheltuieli forfetare de 25%(deci cheltuieli nedocumentate). ... (vezi toată discuția)