avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratia 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratia 600

Am fost rugata sa ajut pe cineva in completarea declaratiei 600 dar m-am impotmolit si eu deoarece are actiuni la fondul proprietatea - Bursa de valori in valoare de 52.237 lei si nu stiu unde pot fi trecute. Am gasit numai venituri din activități independente, din cedarea folosinței bunurilor, din activități agricole, silvicultură și piscicultură, din asocieri cu persoane juridice, din investiții sau venituri din alte surse trebuie să își calculeze veniturile nete totale.
Unde pot fi trecute ceste actiuni sau daca stiti cum se face?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:19, 20 Ianuarie 2018
Venitul din dividende se trece la categoria veniturilor din investitii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit estimat 2019 - declaratia unica gistra gistra 1) In ce caz trebuie declarat un venit in termen de 30 zile? Exista vre-un plafon sau se declara si sume mici? 2) Am vandut actiuni si vreau sa declar ... (vezi toată discuția)
Contributie cass si pentru chirii si dividende Iulianistor Iulianistor Daca o persoana neangajata, obtine venituri din cedarea folosintei bunurilor pentru care plateste contributii cass si totodata incaseaza si dividende de la o ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie sa depun o alta declaratie pentru dividente ? fgeorgeta fgeorgeta Buna ziua, Va rog sa -mi spuneti daca trebuie sa mai depun si eu o alta declaratie dupa ce am -primit dividente pe anul 2017 iar institutia a depus dcl ... (vezi toată discuția)