avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva magistratului.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva magistratului.

Buna ziua.
Doresc sa fac plangere impotriva procurorului si a judecatorului de caz in urma unui proces penal.
Sedintele in cauze penale , in judecatorie sunt inregistrate ?
Deoarece judecatorul a schimbat declaratia martorului in timpul sedintei,martorul adus de procuror declarand ceva in favoarea mea { desi este martor mincinos , dar cand inveti ceva pe de rost fara sa fi prezent ,gresesti } , ce eu sustineam de 16 luni de zile iar judecatorul a dictat grefierei altceva , care sa se potriveasca cu varianta politistului .
Procurorul , desi emite ordonanta privind calitatea de suspect dupa cateva zile de la Declaratia de suspect luata de politist .Data Ordonantei este aceeasi cu data Declaratiei de suspect .Fapt care ,presupun ,ca se poate dovedi,registru electronic din calculator la emiterea si listarea ,pontajul cu ziua respectiva,registru de evidenta intrare in Parchet,inregistrari video de la Parchet daca exista,momentul fiind zi libera si ora 23.00 sambata .noapte.
Din pacate sunt mai multe amanunte,martori neacceptati,expertiza grafoscopica refuzata,etc. Iar pentru martorul aparari principal....Dosar Penal de marturie mincinoasa !!!
Din pacate in Arad , nu am reusit sa gasesc un avocat care sa accepte sa ma ajute sa ma indrept impotriva magistratilor.
Sunt convins ca sunt avocati care nu tremura de frica,dar eu nu am gasit din cei cativa cu care am discutat.Probabil as putea gasi la preturi peste posibilitatile mele,dar vreau sa incerc sa scot ADEVARUL pe masa.
Este greu sa treci peste o condamnare penala si sa sti ca nu esti vinovat.
Nu stiu care sunt sansele mele de reusita,toti cei cu care am vorbit nu recomanda plangerea impotriva magistratilor. Si in special sa ma reprezinte.Sper sa gasesc un avocat cu care sa incep demersul.
Nu doresc munca gratuita din partea avocatului .Doar sa pot sa imi permit tariful.
Va doresc o zi buna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Mircea 1970, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 18:38, 28 Ianuarie 2018
Cum probati afirmatiile dv ?
regulamentul forumului nu permite reclama
puteti contacta avocat fie de la baroul local fie accesand consultantii avocat net prin mesagerie privata
Succes !
Buna ziua,

De acord cu cele afirmate de ynocentta ati solicitat d-voastra consultatie si ati fost refuzat?

Cu stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator
Buna ziua ,

Inainte de a face plingere impotriva magistratilor aveti posibilitatea cailor de atac
,,Contestatia la executare,,

Contestatia in anulare.

Cu stima

Buna ziua.
Multumesc pentru mesaj.
Am precizat care sunt posibilitatile de probare .Sau cel putin asa cred.Avocati am contactat , am discutat cu cativa,locali,dar nu se pune in discutie sa ma reprezinte.In problema mea si fiind vorba de magistrati am fost refuzat.
O zi buna.
Buna ziua.
Sigur ca am contactat avocati,inclusiv cel care ma reprezentat.
Din pacate in privinta demersului meu , nu doresc sa ma reprezinte .,,Mergeti la Bucuresti sau in alta parte , nu local "" .
Am inteles si motivele lor .
Va multumesc.
O zi buna .

Alte discuții în legătură

Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa marianaragalie marianaragalie Unde fac plangerea pentru marturia mincinoasa a unui martor sub acoperire (functionar public) instruit ulterior pentru instanta de singura persoana care ii ... (vezi toată discuția)
Polițistul de caz nu a prezentat procurorului, de mai bine de un an, sesizările mele privind declarațiile false din dosar. ce pot să fac împotriva lui, cum e mai bine? soparla62 soparla62 La data de 07.08.2017 am depus la parchet o plangere penala privind falsul intelectual conform art.321 Ncp. Plangerea a fost trimisa la politie, politistul a ... (vezi toată discuția)