avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulament intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulament intern

Buna ziua
Ce se intampla in cazul in care administratorul refuza sa respecte regulamentul intern ? Adica nu da curs unei cercetari disciplinare care ar avea consecinte grave, Punerea in pericol a propiei persoane sau a colegilor de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 21 Ianuarie 2018
Buna ziua ,


un raspuns scurt ar fii ca

Poate raspunde disciplinar sau penal

Depinde.de situatia de fapt.


Cu drag
Nu este obligat sa efectueze o cercetare disciplinara...Are doar dreptul sa daca așa ceva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua ,

Nu da curs in sensul obstructionarii cercetarii disciplinare sau nu da curs in sensul initierii de catre el a anchetei disciplinare ,ca nu a-ti precizat exact.

cu drag
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator
Atât timp cât nu exista obligatie, angajatorul va decide ce face.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am intocmit un referat de cercetare disciplinara unui manager de departament pentru ca pus in pericol propia persoana cat si a persoanelor din jur prin manipularea cu transpaleta electrica a unor sarcini de peste 200 de kg neavand autorizatie. El a refuzat sa semneze acest referat, in consecinta am apelat la administratorul societatii pentru clarificari. Administratorul a zis ca nu o sa se faca cercetarea diaciplinara. Citez " nu o sa se intample nimica cu referatul". Prin aceasta actiune incalca regulamentul de ordine interna. Deci ce e de facut ?
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Nelamurire cercetare prealabila AnnaKarenina AnnaKarenina Buna dimineata. Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: Firma privata cu urmatoarele posturi/functii existente: -administrator legal -director ... (vezi toată discuția)
Cercetarea disciplinara JimmyNT JimmyNT Am introdus sesizare pe probleme disciplinare la angajator. Angajatorul a refuzat sa dea curs sesizarii si sa demareze procedurile. Mai exact, am sesizat ... (vezi toată discuția)
Concediere Daniela2172 Daniela2172 Buna ziua As avea si eu o rugaminte. De cateva luni bune nu mai am acces la noile reglementari la legi si m-ar interesa in mod direct tot ce este legal in ... (vezi toată discuția)