Buna ziua
Ce se intampla in cazul in care administratorul refuza sa respecte regulamentul intern ? Adica nu da curs unei cercetari disciplinare care ar avea consecinte grave, Punerea in pericol a propiei persoane sau a colegilor de munca.
Nu da curs in sensul obstructionarii cercetarii disciplinare sau nu da curs in sensul initierii de catre el a anchetei disciplinare ,ca nu a-ti precizat exact.
Am intocmit un referat de cercetare disciplinara unui manager de departament pentru ca pus in pericol propia persoana cat si a persoanelor din jur prin manipularea cu transpaleta electrica a unor sarcini de peste 200 de kg neavand autorizatie. El a refuzat sa semneze acest referat, in consecinta am apelat la administratorul societatii pentru clarificari. Administratorul a zis ca nu o sa se faca cercetarea diaciplinara. Citez " nu o sa se intample nimica cu referatul". Prin aceasta actiune incalca regulamentul de ordine interna. Deci ce e de facut ?
Concediere
Daniela2172
Buna ziua
As avea si eu o rugaminte. De cateva luni bune nu mai am acces la noile reglementari la legi si m-ar interesa in mod direct tot ce este legal in ... (vezi toată discuția)