avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Info Permis Conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Info Permis Conducere

Buna ziua.in urma unui dosar penal din 2016 rezultat cu anularea permisului de conducere dar cu drept de redobandire dupa un an de zile,intrebarea este : dupa redobandirea permisului de conducere categoria B va figura cu data obtinuta initial a categoriei la prima admitere respectiv 2009 sau va fi trecuta data dupa redobandire respectiv 2018? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihailof , utilizator 18:51, 20 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Data redobandirii
Deci data obtinerii categoriei va figura dupa redobandire,fara vechime.Cu siguranta asta va afecta contractul de asigurare auto.Va multumesc

Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere pintenarug pintenarug ce acte trebuie la dosar, pentru redobandire permis anulat? dosarul poate fi depus inainte de un an, pentru programare la examen? (vezi toată discuția)
Cand si cum se poate redobandi permisul de conducere? bebi-63 bebi-63 \"In temeiul art.71 alin.2 Cod Penal,va interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit.a-teza II,b,Cod penal pe durata executarii pedepsei. In ... (vezi toată discuția)
Amenda penala Maryus-dora Maryus-dora În urma cu 9 ani în urma unui proces am primit o amenda cu suspendare de 10.000 Ron la regimul circulației și pentru aceasta amenda organele de la ... (vezi toată discuția)