avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... avansare in grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

avansare in grad profesional

buna ziua, din septembrie 2016 am fost angajat pe un post de inspector debutant contractual in cadrul unei primarii. intrebare e cand trebuie sa fiu avansat in grad/treapta profesionala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 22 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa cel putin 6 luni dar nu mai mult de un an
eu am depasit deja 1 an, am 1 an si 4 luni mai exact, ce e de facut?
Sunteti personal contractual sau functionar public?
personal contractual
Persoanele încadrate în funcţii contractuale de debutant vor fi promovate, prin examen, la sfârşitul perioadei de debut stabilite în condiţiile legii, în funcţia, gradul sau treapta profesională imediat superioară, în baza unui referat de evaluare întocmit, cu respectarea prevederilor art. 41 alin. (9) din HG 286/2011, de şeful ierarhic şi aprobat de conducătorul autorităţii sau instituţiei publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personal contractual - promovare in functie ContSters404160 ContSters404160 Din luna aprilie 2015 sunt angajata intr-o primarie, functie contractuala de debutant. Teoretic, anul acesta ar fi trebuit sa fiu avansata in functie de ... (vezi toată discuția)
Perioada de debutant functie didactic auxiliar invatamant andrei_70 andrei_70 As dori sa ma lamuriti care este perioada de debutant, pentru incadrarea in functia de debutant, pentru o persoana incadrata pe o functie didactica auxiliara ... (vezi toată discuția)