avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... primaria mia luat din teren
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

primaria mia luat din teren

pot obtine despagubire pentru teren?60 mp luati fara aprobarea mea de catre primarie pentru refugiu stradal
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:52, 21 Ianuarie 2018
Nicio autoritate a statului nu poate lua niciun centimetru patrat dintr_o proprietate privata fara acordul proprietarului si fara sa plateasca,
Nu v_au contactat cei de la primarie?
Pentru a se executa lucrari trebuie eliberata autorizatie de construire si depusa dovada detinerii dreptului de proprietate a terenului.
Solicitati in scris primariei despagubiri pentru suprafata de teren detinuta si depuneri o copie a schitei cadastrale prin care dovediti ca suprafata respectiva va apartine.
Daca nu reusiti sa obtineti despagubirile pe cale amiabila va trebui sa apelati la instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o uscătorie, cu suprafata utila peste 20 mp, la ... Nicoo25 Nicoo25 Am cumparat o uscătorie, cu suprafata utila peste 20 mp, la parter. Între timp, am reusit sa-i fac bransament la apa-canal, bransament separat la curent, ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate privata traversat de conducta gaze ionelstoica73 ionelstoica73 in urma cu aprox 2luni am observat ca in zona unde eu detin un teren intravilan se desfasoara o activitate de inlocuite si deviere a conductei de medie ... (vezi toată discuția)
Construire gard intre terenuri aflate in litigiu dddgab dddgab In anul 2002 am mostenit, de la mama mea, o casa cu un teren de cca 1300 mp in judetul Prahova, pe care mama mea le cumparase de la un vanzator, sa-i spunem ... (vezi toată discuția)