avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat o uscătorie, cu suprafata utila peste 20 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat o uscătorie, cu suprafata utila peste 20 mp, la ...

Am cumparat o uscătorie, cu suprafata utila peste 20 mp, la parter. Între timp, am reusit sa-i fac bransament la apa-canal, bransament separat la curent, numar de molecula stradala si adresa, vanzare cumparare, CF la zi ca proprietate privata + 3 mp teren aferent. Vreau sa stiu care este demersul pentu a o transforma in garsonieră "pe hartie". Și cat costa.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:50, 19 Octombrie 2021
Daca nu aveti de efectuat si lucrari de construire, atunci e suficient sa obtineti un certificat de urbanism in scopul schimbarii destinatiei imobilul, din ce este acum in spatiu locativ. (E posibil, in functie de uzantele locale, sa aveti nevoie si de o adeverinta emisa de autoritatea locala abilitata in acest sens - de regula politia locala - cum ca destinatia poate fi schimbata fara a fi emisa o autorizatie de construire). Daca aveti de efectuat si lucrari de construire - obtineti o autorizatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Lucrari ilegale brianam brianam Buna ziua La etajul 4 in blocul in care locuiesc cineva a cumparat o uscatorie careia i-a schimbat destinatia in garsoniera. Pot sa spun ca atunci cand s-a ... (vezi toată discuția)
Taxa autorizare constructii si regularizarea taxei la receptia lucrarilor misuhyl misuhyl cum se calculeaza taxa de autorizare si cum se calculeaza regularizarea (vezi toată discuția)