avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... atacare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

atacare hotarare

daca in urma unui apel facut de anaf impotriva unei hotarari de fond (prin care o amenda contraventionala s-a transformat in avertisment) s-a schimbat total hotararea si anuma ca respinge plagerea impotriva procesului verbal de contraventie se mai poate face ceva? ataca cumva hotararea tribunalului in urma apelului facut de anaf? amenda este foarte mare 33000 lei iar eu nu am venit , cum se poate face ceva? va rog sa ma ajutati cu unraspuns
Cel mai recent răspuns: Sebiano , utilizator 18:57, 27 Ianuarie 2018
Nu mai exista nici o varianta viabila.
Aveți bunuri pe numele dvs? Dacă da, pot fi vândute de executor.
Nu si nici venituri in romania!
Atunci de ce va faceti probleme?Oricum sanse sa schimbati ceva sunt aproape 0.
Doar pentru viitor.....ma gandeam in sensul in care voi dori sa achizitionez o casa ...masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data de tribunal ccclyon ccclyon Buna ziua. In februarie anul trecut am primit de la Politia rutiera amenda + suspendare perimis. M-am judecat cu ei si la judecatorie am primit ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv cnadnr castigata, cnadnr face apel bobeicacristi bobeicacristi Buna ziua, Am avut o masina pe care am vandut-o, un golf 2, care a trecut prin mai multi proprietari si la un moment dat a fost depistata de o camera de ... (vezi toată discuția)