avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Am facut contestatie la decizia de pensionare,pe motiv ca nu au fost valorificate sporurile de vechime avind adeverintele cu salariile realizate in procente la sporul de vechime.Am fost indrumat de la ghiseul unde am depus contestatia sa merg la expert contabil sa calculeze si apoi in instanta.Astept un rasuns autorizat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 21 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdata contestatia urmeaza a fi solutionata asa cum a fost formulata. Dupa ce va fi solutionata, veti decide sau nu daca va adresati instantei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati depus contestatie asteptati sa treaca 2 luni, apoi deschideti actiune in instanta.
Raspunsul la contestatii vine dupa 2-3 ani.
In instanta trebuie sa faceti dovada parcurgerii procedurii prealabile instituite de art.149(1) din legea 263/2010.
Am nevoie de un expert contabil sa calculeze sporurile din Bucuresti si un avocat specializat pe codul muncii.Va multumesc
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac astfel :
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/Consultanti...
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii MirceaMM MirceaMM Am depus Contestatie la CNPP in termen legal si au trecut 45 de zile lucratoare, fara raspuns. Caut avocat specializat in materia Pensiilor pentru depunere ... (vezi toată discuția)
Caut avocat MariusS2016 MariusS2016 Buna ziua, Pentru simplul fapt ca nu am timp, va rog sa imi recomandati un avocat care m ar putea ajuta cu depunerea unui Raspuns/contestatie la ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii honcuion honcuion Caut avocat specializat in dreptul muncii: caz - contestatia la decizia de concediere - pentru apel. (vezi toată discuția)