avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical cod 14
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical cod 14

Ce valoare are cuantumul lunar primit dintr-un salariu de 2800 ron daca pacientul este în concediu medical cu codul 14 (boli de cancer)?
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ratiu_rosina@freemail.hu , utilizator 09:43, 6 Februarie 2018
Din data de 18 octombrie 2017 sora mea este în concediu medical. Are multiple metastaze cerebrale cu punct de plecare pulmonar. De atunci luna de lună concediul medical scade ca valoare. Cu fiecare lună care trece primește cu aproximativ 100 RON mai puțin. Înțeleg că valoarea acestuia ar trebui să fie 100 %salariul minim net pe economie. As vrea să știu de ce primește tot mai putini bani? Mulțumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis machiavelli machiavelli Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Tatal meu a fost timp de 10 ani pensionat pe caz de boala (TBC), decizie revizuibila (anual trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu medical mai mult de 90 de zile rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in 15 iulie face 90 zile concediu medical, a fost operat si are in continuare medical. Pana acum a avut cod 01 acum vine cu cod 14 a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical; trebuie sa merg la comisia de expertiza medicala? IleanaAvram IleanaAvram sunt operata de histerectomie totala as vrea sa stiu cate zile de concediu boala am dreptul si daca ajung la comisia de expertiza cat mai am dreptul?? (vezi toată discuția)