avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit cheltuieli de judecata si plata daunelor sunt ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

cheltuieli de judecata si plata daunelor sunt deductibile?

buna ziua,

Am avut un accident de munca pe santier - muncitorul a fos grav accidentat. Au fost respectate de noi regulile privind protectia muncii..etc. ITM -ul nu a constatat nimic in neregula, insa familia a dat in judecata societatea - iar procesul l-am pierdut. Am fost pusi la plata cheltuielilor de spitalizare, cheltuieli de judecata plus plata unor daune. CAre este tratamentul fiscal al acestor cheltuieli? Sunt deductibile la calculul impozitului pe profit?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: iriva , utilizator 11:00, 17 Octombrie 2009
eu stiu ca nu sunt deductibile
Multumesc!

Se poate sa imi indicati si prevederea legala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident munca in delegatie miriamvlc miriamvlc Buna ziua. In cazul unui accident dupa terminarea programului, dar in deplasare, unde firma asigura cazarea angajatilor care sunt consecintele juridice pentru ... (vezi toată discuția)
Accident cu vătămare corporală. cât trebuie să plătească șoferul vinovat? Emitza Emitza Cât trebuie să plătească un șofer care se declara vinovat într un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă cu fracturi și entorsă la ... (vezi toată discuția)
Accident auto.vatamare corporala grava. spitalizare 6 luni in coma+1 an Sorin32 Sorin32 Unchiul meu a suferit un accident rutier. Din cercetari a rezultat culpa exclusiva a inculpatului care este trimis in judecata pentru vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)