avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL D—obligatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL D—obligatii

Va rog sa ma ajutati in lamurirea a 2 probleme.
Un SRL D care a beneficiat de scutire CAS conf OUG 6/2011 are obligatia depunerii situatiilor financiare semestriale si anuale la AIPPIM —chiar daca nu a accesat si nu a beneficiat de alocatia financiara nerambursabilă.?
Un SRL D care a beneficiat de scutire CAS conf OUG 6/2011 are obligatia reinvestirii a 50 % din profitul realizat in anul precedent in conditiile in care nu a accesat si nu a beneficiat de finantare nerambursabilă in acest program. ??
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Alte discuții în legătură

Srl-d - care sunt obligatiile si in ce conditii se aplica karinna09 karinna09 As dori sa infiintez un SRL-D, nu am avut niciodata parti dintr-un SRL sau SA, deci indeplinesc conditiile. Problema este ca nu-mi doresc sa fiu obligata la ... (vezi toată discuția)
Lamurire srl-d kinky kinky Buna seara, va rog frumos, daca este cineva care cunoaste mai multe detalii despre srl-d sa ma lamureasca intr-un aspect: -sunt srl-d, nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Srl d 50% profit reinvestit Danielabiris77@yahoo.com Danielabiris77@yahoo.com Va rog sa ma ajutati. O societate infiintata in aprilie 2017 de tip SRL D care la finele anului 2017 obtine profit 2.000,00 lei are obligatia conform art 4 ... (vezi toată discuția)