avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL D—obligatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL D—obligatii

Va rog sa ma ajutati in lamurirea a 2 probleme.
Un SRL D care a beneficiat de scutire CAS conf OUG 6/2011 are obligatia depunerii situatiilor financiare semestriale si anuale la AIPPIM —chiar daca nu a accesat si nu a beneficiat de alocatia financiara nerambursabilă.?
Un SRL D care a beneficiat de scutire CAS conf OUG 6/2011 are obligatia reinvestirii a 50 % din profitul realizat in anul precedent in conditiile in care nu a accesat si nu a beneficiat de finantare nerambursabilă in acest program. ??
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Alte discuții în legătură

Srl-d - care sunt obligatiile si in ce conditii se aplica karinna09 karinna09 As dori sa infiintez un SRL-D, nu am avut niciodata parti dintr-un SRL sau SA, deci indeplinesc conditiile. Problema este ca nu-mi doresc sa fiu obligata la ... (vezi toată discuția)
Lamurire srl-d kinky kinky Buna seara, va rog frumos, daca este cineva care cunoaste mai multe detalii despre srl-d sa ma lamureasca intr-un aspect: -sunt srl-d, nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Srl d 50% profit reinvestit Danielabiris77@yahoo.com Danielabiris77@yahoo.com Va rog sa ma ajutati. O societate infiintata in aprilie 2017 de tip SRL D care la finele anului 2017 obtine profit 2.000,00 lei are obligatia conform art 4 ... (vezi toată discuția)