avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CASS coasigurat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CASS coasigurat

Buna ziua. Sunt PFA si obtin venituri lunare sub 1900 lei brut. Mi se pare foarte mult sa ma asigur la sanatate pt 190lei/luna in conditiile in care nu ma folosesc de aceste servicii si ma intrebam daca pot deveni coasigurat, avand in vedere ca sotul meu e angajat si plateste aceasta contributie. Se poate sau e valabil si anul acesta faptul ca nu trebuie sa obtin deloc venituri ca sa fiu coasigurat?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

În ce condiții poate fi o coafeză cu pfa coasigurata soțului? Sidonia Petrean Sidonia Petrean Buna ziua. Lucrez ca si coafeza cu PFA, in prezent imi platesc contributiile prin PFA si as dori sa renunt la plata contributiilor la sanatate devenind ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate - persoana fara venituri conexcar conexcar Daca esti persoana fara venit trebuie sa platesti contributia la sanatate pe ultimele 6 luni +luna in curs indiferent din ce luna nu mai muncest? (vezi toată discuția)