avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inchiriere hotel
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inchiriere hotel

am urmatoarea speta: o firma inchiriaza unei alte societati comerciale, cladirea unui hotel in totaliate,(imobil, utilaje, mobilier, tot), pentru care lunar se emite factura.
Va rog, sa ma indrumati daca interpretez bine si incadrez operatiunea, din punct de vedere a tva, la operatiuni taxabile., considerand ca se incadreaza la exceptiile art.292 alin(2) lit.e a Codului Fiscal
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Factura chirie 2019 cu sau fara tva? ionela11 ionela11 O societate comerciala nou infintata in 2019 administreaza cladirea altei societati comerciale si trebuie sa factureze lunar chirii catre locatari.Cum ... (vezi toată discuția)
Inchiriere teren e_florin e_florin Sunt societate comerciala, platitoare de TVA si doresc sa inchiriez la o alta societate comerciala un teren pentru montarea unui panou publicitar. Se poate ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar chirii gacon gacon buna ziua, societatea noastra din Romania doreste sa inchirieze un teren unei societati din Ungaria, societate care inchiriaza respectivul teren in ... (vezi toată discuția)