avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de crestere a copilului

Din luna iunie am intrat in somaj intrucat biroul notarial unde lucram a fost inchis. Ulterior am aflat ca sunt însărcinată, dar nu am mai reusit sa ma angajez tocmai din acest motiv. Urmează ca in luna martie sa nasc. Nu stiu la ce instituție sa ma adresez pentru a sti ce e de facut, sa pregătesc toate hârtiile si actele necesare pentru a beneficia de indemnizația de crestere a copilului. Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
RONE, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 22 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Concediul şi indemnizaţia de creştere a copilului 2018
www.avocatnet.ro/articol_472...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte am nevoie ptr concediu postnatal? tony radu tony radu Traiesc in concubinaj cu iubita mea care nu lucreaza urmeaza sa nasca si daca se poate eu vreau sa depun actele ptr concediu postnatal ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de legislația pt femei gravide Popa betty Popa betty Ce inseamna indemnizație pt ccc? Ce inseamna acel \"ccc\"? Si care sunt actele necesare pt obținerea concediului prenatală, si de maternitate? Tatăl ... (vezi toată discuția)
Somaj Gabygaby86 Gabygaby86 Bună ziua dacă în noiembrie se termina șomajul iar în ianuarie nasc ce pot face pt a nu pierde indemnizația pt creșterea copilului? (vezi toată discuția)