avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL-D fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL-D fara activitate

Buna ziua.am o firma infiintata din data de 30.05.2017 care nu are activitate,dar nu vreau sa-l inchid.Intrebarea mea este ca ce declaratii trebuie sa pun si cand.Am posibilitatea de a pune declaratiile online?Pot sa pun si eu declaratiile (fara un contabil)?Astept raspunsul,multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 18:00, 24 Ianuarie 2018
Pe langa notificarea catre OTIMMC de care apartineti (si care ar fi trebuit trimisa in termen de 30 de zile de la infiintare), la ANAF trebuie sa depuneti, trimestrial, declaratia 100 si, posibil 112, daca in vectorul fiscal ati declarat si salariati. Termenele au fost 25 iulie pentru trimestrul II, 25 octombrie pentru trimestrul III. Pentru trimestrul IV aveti termen maine, 25.01.2018.
Pana in 28 februarie mai trebuie sa depuneti si declaratia de inactivitate pentru anul 2017 ([ link extern ] )

Da, puteti depune declaratiile on-line, dar pentru asta aveti nevoie de un certificat digital calificat obtinut de la unul din furnizorii agreati (gasiti aici lista [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva-depunere declaratie impozit profit, dar nedepunere bilant Carla77 Carla77 O firma infiintata din 2006, care n-a avut activitate in scopul obtinerii de profit, adica doar a cumparat o stampila si mai nou, a cumparat certificat ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 trimestriala ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, Am o firma care se incadreaza la depunerea trimestriala a decl 112, trebuia sa merg sa depun o decl 010 la Finante pana in data de 31.10.2011 ... (vezi toată discuția)