avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Instiințare de plata emisa de Administratia fiscala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Instiințare de plata emisa de Administratia fiscala pe CNP-ul unui minor

Este legal ca Administratia fiscala a sectorului 4 sa emita o instiintare de plata pe numele si CNP-ul unui copil minor(6ani)
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Emitere impozit pe mijloc de transport dupa instrainare - la 5ani dupa vanzare oricami_arh oricami_arh buna ziua, in octombrie 2012 am vandut o masina, urmarind toti pasii - acte auto, contract vanzare-cumparare, scos masina de la impozit - sector 4 fiind ... (vezi toată discuția)
Deducere la pfa factura pe persoana fizica donesavescu donesavescu Buna ziua. As vrea si eu o lamurire. Sunt PFA traducator autorizat si vreau sa stiu sigur daca pot sa imi deduc anumite facturi emise pe numele meu ca ... (vezi toată discuția)
Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)