avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare handicap

Buna seara ! Poate primi o persoana adulta pensie de handicap cu problem cardiace mai précis infarct miocardic si diabet zaharat ?Dar pentru problem psihice ?Este conditionat pensionarea de varsta la care a survenit handicapul ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dana211 , utilizator 21:35, 23 Ianuarie 2018
Nu exista pensie de handicap.
Exista indenizatie de handicap.
Am inteles ,Atunci sa reformulez Poate primi indemnizatie handicap pentru situatiile mai sus mentionate ? Va multumesc !

Carp Mircea a scris:

Nu exista pensie de handicap.
Exista indenizatie de handicap.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii aici:

[ link extern ]
Multumesc!

Carp Mircea a scris:

Detalii aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala ileana Maria ileana Maria Bună ziua,se poate pensiona mama în vârstă de 54 ani ,este diagnosticată cu diabet zaharat tip 2 insulinodependent de 2 ani și cu hipertensiune arteriala ... (vezi toată discuția)
Infarctul miocardic si introducerea de stend sunt incluse ca handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 Dacă în urma diabetului afecțiunile cardiovasculare suferă modificări cum ar fii:să produs infarct,apoi am fost nevoit să mi se introducă stend,asi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap dana211 dana211 in ce conditii poate primi o persoana indemnizatie handicap ?Afectiuni cardiac ,sau diabet etc (vezi toată discuția)