avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare pe caz de boala

Bună ziua,se poate pensiona mama în vârstă de 54 ani ,este diagnosticată cu diabet zaharat tip 2 insulinodependent de 2 ani și cu hipertensiune arteriala esențială gr 3 risc adiționalforte înalt-salt hipertensiv remis cardiomiopatie hipertrofica cu gradinet dinamic intraventricular , angina microvasculara infarct miocardic anterior coronare epicardice fără stenoza semnificative angiografie dislipidimie mixta obezitate. Și cu multiple internări .multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:05, 30 Ianuarie 2018
Amanunte aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare legea nr.263/2010 art.79 alin.1 lit.a iacobmihai iacobmihai as dori sa stiu daca ma pot incadra ca \'nerevizuibil\'[sunt pensionat gr.2 pe caz de boala] diagnostice:diabet zaharat insulinodependent,cardiopatie ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala Sergiu Ardelean Sergiu Ardelean Buna ziua. Tatal meu a avut parte de 2 AVC in decurs de 5 ani si as dori sa aflu daca si in ce grad de invaliditate se incadreaza si ce pasi ar urma sa facem ... (vezi toată discuția)
Concediu medical albus albus Sotul meu a fost diagnosticat cu sindrom posttrombotic si HTA gr 2 de risc inalt. Care este maximul de zile consecutive de concediu medical de care poate ... (vezi toată discuția)