avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Buna ziua scoala de șoferi in limba romană in italia
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Buna ziua scoala de șoferi in limba romană in italia

Va salut domnilor ma aflu in Italia Perugia și as dori sa fac scoala de soferi in limba romană se poate va rog frumos spuneți-mi cum sa fac am buletin italian rezidenta contract de munca sunt in tegula
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:16, 22 Ianuarie 2018
Buna seara!
Nu este posibil. Trebuie sa va puneti la punct cu invatarea limbii italiene, apoi va recomand sa studiati Manualul bilingv roman-italian, care contine teste de examen, scrise atat in limba romana, cat si in limba italiana.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere aureliaoraca aureliaoraca buna seara!as dori sa stiu, daca eu pot da de permis in romania, daca am rezidenta in italia.va multumesc! (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)