avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA nou infiintat- cand platesc CAS si CASS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA nou infiintat- cand platesc CAS si CASS

Buna ziua, tocmai am infiintat un PFA. Ma puteti lamuri, va rog, pt un venit brut de 2350 lei lunar si un net de 1850 lei lunar, sunt obligata sa platesc CAS si CASS?Nu am inteles daca se iau in calcul veniturile nete sau cele brute... Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: vladoiu.iuliana , utilizator 21:38, 4 Februarie 2018
Doar venitul net rezultat din d220.
Mulțumesc frumos!

george-neagu a scris:

Doar venitul net rezultat din d220.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Pfa nou infiintat, o mica intrebare BroteaClaudiu BroteaClaudiu Buna ziua! Am un infiintat recent un pfa, mai exact 10.09.2021, am depus declaratia 212 si am spus ca am sa produc 8000, deci un impozit pe venit de 800 de ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)