avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate avocat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate avocat

As dori sa stiu parerea unui contabil in legatura cu prevederile actuale, mai exact daca un avocat colaborator, pentru cheltuielile deductibile din contabilitate pentru care are doar Bon Fiscal cu CUI-ul pe el, este necesar sa intocmeasca un document justificativ sau e suficient BF. Daca da, ma puteti ajuta cu un model aplicabil avocatilor colaboratori, luand in considerare ca nu au calitatea de salariati ai unei firme, ci doar un contract de colaborare cu un cabinet?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:28, 22 Ianuarie 2018
Un bon fiscal cu valoare totala (adica, inclusiv TVA) sub 100 euro care are inscris pe el CUI al beneficiarului inlocuieste factura fiscala. Ca si in cazul acesteia, uneori mai e nevoie si de alte documente pentru a fi inregistrate ca cheltuiala, alteori nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva bon fiscal conform hg 84/2013 stelach stelach Buna ziua, Conform HG 84/2013, tva-ul poate fi dedus de beneficiar pe baza de bon fiscal emis de furnizor, daca are inscris pe acesta cu ajutorul casei de ... (vezi toată discuția)
Bon de carburanti NNorbert NNorbert Buna ziua Pana acum bonurile de combustibil(cu valori cuprinse intre 100-300 lei) le-am inregistrat in contabilitate deducand 50% si 50% din valoarea de ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)