avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general iesirea cheltuielilor cu salariatii in anumite conditii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

iesirea cheltuielilor cu salariatii in anumite conditii

buna ziua,

la firma X exista un salariat cu salariul net neimpozabil de 1000 dar pe cartea de munca este incadrat la 720 brut si astfel in registrul de casa se scad prin statul de plata doar 544 lei
m ar interesa sa stiu daca exista vreo metoda inafara de cea legala de a putea scadea in contabilitate si restul sumei pana la 1000 lei,

multumesc
paula rog
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 19:49, 17 Octombrie 2009
nu. diferenta o plateste la negru, nu se poate scadea din contabilitate o suma mai mare sau mai mica decat ceea ce scrie pe statul de salarii.
dar de exemplu daca se aduc bonuri de benzina de asemenea valoare? nu intra la cheltuieli?
da, se pot deconta orice tip de cheltuieli in conditiile codului fiscal, insa nu cu titlu de salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 #-o Itm-ul s-a pus serios pe controale. Am primit o adresa astazi de la ITM , prin care suntem instiintati ca, asociatia de proprietari trebuie sa se prezinte ... (vezi toată discuția)
Calcul taxe diablo diablo Buna ziua, pentru un salariu brut de 720 de ron, ce suma reprezinta toate taxele sau mai bine zis care e suma neta care ramane dupa plata taxelor? Va ... (vezi toată discuția)
Salar minim net handsu handsu In aceasta luna , septembrie ,2011 cat este salariul minim pe economie ? (vezi toată discuția)