avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamație
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamație

A aflat acum, că soția a fost violată în urmă cu 15 ani. Mai poate face reclamație pentru viol acum? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:06, 24 Ianuarie 2018
Sigur că le vreau binele
Dar am nevoie de un răspuns corect din partea celor care cunosc legea. Tineri sunt pe cale de a se despărți ... Dacă doriți sa -mi răspundeți la întrebarea mea SE POATE FACE RECLAMAȚIE PT VIOL DUPĂ 15 ANI? DA sau NU. Vă mulțumesc.
Dvs puteti sa faceti orice fel de reclamatie doriti,infractiunea insa s-a prescris,deci demersul este inutil din toate punctele de vedere.
In opinia mea, s-a prescris raspunderea penala conf.art.154(1)lit.c) raportat la art.218(1) NCP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație ContSters457659 ContSters457659 În cazul unui viol, poate face reclamație oricine sau doar persoana violată și numai personal? Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)
Sex între minori Andutzu0200 Andutzu0200 Buna ziua(sunt un baiat cu varsta de 13 ani)si prietena mea are tot 13 ani,ar fi in regula,din punct de vedere legal sa intretinem relati sexuale,daca ati ... (vezi toată discuția)
Pentru mai multe condamnari se poate sa fie eliberat dupa noul cod penal din februarie 2014?? alinamihaipaula alinamihaipaula Pentru mai multe condamnari una pt tentetiva de omor 12 ani si 6 luni, alta talharie 8 ani, omor din culpa 7 ani, ultraj 4 ani, violare de domiciliu 3 ani, si ... (vezi toată discuția)