avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunere indemnizatie cu supliment
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunere indemnizatie cu supliment

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am nascut pe data de 27.01.2016 un baiat cu o problema pentru care stiam de la inceput ca pot scoate certificat de incadrare in grad de handicap. Nu am facut acest lucru si astfel am optat pentru CCC pana la 2 ani. Intre timp am mai nascut un baiat pe 28.03.2017 pentru care am depus actele pentru supliment. M-am hotarat intr-un tarziu sa scot acel certificat pentru primul si l-am depus pentru prelungirea CCC de la 2 la 3 ani.
Intrebarea mea este: pana cand voi mai primi acel supliment pentru cel de-al doilea copil? Pana face primul 2 ani sau 3 ani, avand in vedere ca am facut acea prelungire de CCC pana la 3 ani pentru copilul cu handicap?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Suprapunere indemnizatie pentru primul copil cu suplimentul celui de-al doilea Irina_21 Irina_21 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am nascut pe data de 27.01.2016 un baiat cu o problema pentru care stiam de la inceput ca pot scoate certificat de incadrare ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap penesmaria penesmaria Buna dimineata! sun in CCC pana la 2 ani. Copilul meu are un grad de handicap mediu. Am fost informata ca pe baza unei cereri facute la angajator si cu o ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)