avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cererea 604
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cererea 604

Daca nu am niciun venit, trebuie depusa la ANF, cererea604 ma ajuta cu ceva la plata asigurari de sanatate sa numai platesc 190 ron.multumesc.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Malciu Gheorghita, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:29, 23 Ianuarie 2018
Puteti sa optati sa nu depuneti frmularul 604 pentrua plati lunar cass de 190 lei si atunci nu veti fi asigurat la sanatate sau mai aveti varianta sa platiti doar atunci cand veti avea nevoie de acces la serviciul medical si deci sa demonstrati ca sunteti asigurat si atunci depuneti formularul 604 dar la data platii si in acest din urma caz aveti de platit odata de sapte ori contributia la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator firma, neangajat - cum sunt asigurat cass? anac2018 anac2018 Cum pot fi asigurat CASS daca sunt administrator - obtin venituri din dividende - dar nu sunt angajat? Nu pot fi nici coasigurat si nici nu pot incheia ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoane fara venituri catalinapredescu catalinapredescu Am completat în februarie 2018 declaratia 604 pe o perioada de 12 luni. De atunci plătesc lunar cass de 190 ron. Odată cu apariția noii declarații unice ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate, pensii NarcisMoraru NarcisMoraru Buna ziua. Sunt persoana fizica neangajata. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cum pot achita contributiile la Sanatate si Pensii. care ar fi pasii de urmat ... (vezi toată discuția)