avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Administrator firma, neangajat - cum sunt asigurat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Administrator firma, neangajat - cum sunt asigurat CASS?

Cum pot fi asigurat CASS daca sunt administrator - obtin venituri din dividende - dar nu sunt angajat? Nu pot fi nici coasigurat si nici nu pot incheia contract cu Casa de Asigurari pentru ca am venituri. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maia87 , utilizator 14:50, 18 Octombrie 2022
Puteti depune formularul 604 la finante ca persoana fara venit. Venitul din dividende il puteti avea sau nu dar ca sa fiti asigurat la sanatate trebuie sa aveti platita contributie la sanatate lunara 190 lei sau pe sapte luni cumulat , la nevoie.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Bună ziua,

Aș dori să știu, vă rog, dacă mai este valabilă această soluție, de completare a formularului 604. Am fost la CAS și mi-au spus că singura variantă de a fi asigurată este să mă angajez.

Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea 604 Malciu Gheorghita Malciu Gheorghita Daca nu am niciun venit, trebuie depusa la ANF, cererea604 ma ajuta cu ceva la plata asigurari de sanatate sa numai platesc 190 ron.multumesc. (vezi toată discuția)
Contributii sanatate, pensii NarcisMoraru NarcisMoraru Buna ziua. Sunt persoana fizica neangajata. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cum pot achita contributiile la Sanatate si Pensii. care ar fi pasii de urmat ... (vezi toată discuția)
Asigurari sanatate/ contributii sociale efectuate direct de o persoana fizica, fara venit Andrej2014 Andrej2014 Sunt salariata la o firma care isi va inceta activitatea luna viitoare. Lucrez aici de 10 ani, cu carte de munca. Nu doresc sa ma mai angajez pe viitor si as ... (vezi toată discuția)