avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Legea darii in plata.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Legea darii in plata.

Am două credite ipotecare (pentru refinanțarea unor credite anterioare, de investiții și consum), cu doua ipoteci, pe același imobil, proprietatea mea anterioară luării creditelor.
CEC mi-a impus varianta cu obligația acceptării Legii darii in plata, deși în portofoliu aveau și fără, și la o dobânda mai mica. Personal eu as fi dorit fara Legea darii in plata.
Au procedat corect sau abuziv?
Mulțumesc anticipat.
Marin BALTEANU marin.balteanu@yahoo.com
mob. 0731341259

Alte discuții în legătură

Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie actionat creditorul in judecata claudiuleasing claudiuleasing Buna ziua. Am un leasing imobiliar persoana fizica, sotia cotitular din 2008. Datorita problemelor, suntem nevoiti sa predam casa in baza viitoarei legi a ... (vezi toată discuția)
Agent anaf care s-a inscris ca si creditor ipotecar desi nu exista nimic de ipotecat. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua! Am primit prin posta un AVIZ DE IPOTECA INITIAL. Din cuprinsul acestuia reiese ca un agent constatator al ANAF-ului care in urma cu ceva vreme a ... (vezi toată discuția)