avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Notificare de executare silită de la TBI. Ce se va ...
Discuție deschisă în Executare silită

Notificare de executare silită de la TBI. Ce se va întâmpla mai departe?

Bună ziua. În cazul în care cei de la TBI m-au notificat de executarea silită, dar tot ce am eu ca bun material e doar salariul, îmi vor opri din salariu? Eu sunt în buletin pe adresa surorii mele dar ea este proprietara apartamentului...eu nu am nimic pe numele meu...în acest caz nu au cum sa execute silit apartamentul surorii mele, nu? Cat la suta din salariul net au voie sa îmi ia? Mulțumesc!!!
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Catalina Ancuta , Avocat 14:15, 23 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Daca ati primit notificare de executare silita de la un birou de executor judecatoresc, inseamna ca pe numele dvs. a inceput executarea silita. Daca ati primit notificare doar de la TBI, inca nu aveti motive de ingrijorare. Daca nu puteti sau nu doriti sa achitati creanta catre TBI, iar acestia vor declansa procedura de executare silita, cu siguranta veti avea poprire pe salariu. Daca nu aveti nici un fel de bunuri mobile sau imobile, executarea va fi realizata doar prin poprire, Apartamentul surorii nu are nici o legatura cu datoriile dvs. In ceea ce priveste suma care vi se poate retine din salariu, depinde de cuantumul salariului si cuantumul datoriei. Daca datoria este mai mica decat salariul incasat pe o luna, vi se poate retine toata datoria intr-o singura luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tbi sechestru softloom softloom Bună ziua. În cazul în care cei de la TBI m-au notificat de executarea silită, dar tot ce am eu ca bun material e doar salariul, îmi vor opri din ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Un sfat rodica gachi rodica gachi In luna septembrie 2007 am contractat un credit de la TBI in valoare de 8000 ron. Trebuie sa recunosc ca nu am reusit sa platesc ratele la timp . In luna ... (vezi toată discuția)