avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... TBI sechestru
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

TBI sechestru

Bună ziua. În cazul în care cei de la TBI m-au notificat de executarea silită, dar tot ce am eu ca bun material e doar salariul, îmi vor opri din salariu? Eu sunt în buletin pe adresa surorii mele dar ea este proprietara apartamentului...eu nu am nimic pe numele meu...în acest caz nu au cum sa execute silit apartamentul surorii mele, nu? Cat la suta din salariul net au voie sa îmi ia? Mulțumesc!!!
Buna ziua.
Executarea se efectueaza numai pe bunurile proprietate personala.
Nu pot urmari apartamentul surorii cat timp nu aveti o cota din acel apartament.
Singura varianta este poprirea pe salariu care poate merge pana la 1/3 din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de executare silită de la tbi. ce se va întâmpla mai departe? softloom softloom Bună ziua. În cazul în care cei de la TBI m-au notificat de executarea silită, dar tot ce am eu ca bun material e doar salariul, îmi vor opri din salariu? ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru cota parte succesiune nicola6 nicola6 Am facut un partaj succesoral intre mine-sotul supravietuitor si surorile sotiei. Mi s-a comunicat ca am de platit celor 2 cate 15000 lei. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil Irina C Irina C Buna ziua, Am primit acasa instiintare de la birou executor cu mentiunea ca daca nu achit o anumita suma in 15 zile incepe executarea silita a ... (vezi toată discuția)