avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... MI-AU FALSIFICAT SEMNATURA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

MI-AU FALSIFICAT SEMNATURA

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea -
Am lucrat pe perioada determinata la o firma, o luna, m-au platit si dupa cateva saptamani mi-au spus ca trebuie sa le restitui o parte din banii pe care mi i-au virat in cont (salariul pe luna respectiva) pentru ca ar fi fost o greseala cu plata. Eu nu cred ca este o greseala si nu sunt de acord sa restitui banii, pe care oricum nu ii mai am.
Ce sa fac ?...
Nu am semnat nici un document cu firma respectiva si banuiesc ca ei mi-au falsificat semnatura pe contractul de munca...
Daca ma vor da in judecat, pot spune despre firma ca a facut " Fals in inscrisuri sub semnatura privata" ? Ar putea fi pedepsiti penal sau doar cu amenda ? Eu ce as putea sa patesc ?...
In afara de calea amiabila (pe care am incercat-o fara succes, ar mai exista alta cale legala de rezolvare favorabila pentru mine ?
Multumesc pentru orice raspuns sau sugestie
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:57, 23 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul la salariu se stabilește în contract.
Dacă va judecati trebuie stabilit ce salariu aveați.
Poate fi un proces destul de complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura vmire vmire vecinul meu a achizitionat o remorca auto,spatiul in care lucrez este al dansul in chirie si mereu vine sa ii scot ceva la imprimanta,intr-o zi mi-a adus sa ii ... (vezi toată discuția)
Cerere de demisie semnat de angajator Soso2009 Soso2009 Buna ziua, Va prezint mai jos o situatie delicata, va rog sa va dati cu parerea. Angajatul detinea un contract de munca pe o perioada nedeterminata, insa ... (vezi toată discuția)
Fals sau inselaciune? laurentinb laurentinb Anul trecut fiind in concediu medical pe o perioada mai lunga patronul sau un alt angajat de la contabilitate a semnat in locul meu si a incasat banii virati ... (vezi toată discuția)