avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare sumă depusă pe un Carnet de economii la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare sumă depusă pe un Carnet de economii la termen BANKCOOP

Bună ziua! Am descoperit zilele acestea un carnet de economii la termen, emis de BANKCOOP (Banca de Credit Cooperatist ”BANKCOOP S.A.”), pe numele meu, cu soldul în sumă de 529314 lei la data de 27.10.1999. Ce trebuie să fac, unde să mă adresez pentru recuperarea acestei sume? Cu stimă, Dolca A. Mihăiță
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
lieutenantdata, utilizator

Alte discuții în legătură

Detinator legal al arhivelor victormac victormac Ma puteti ajuta cu detinator legal al arhivelor pentru: - Federalcoop S.A.I.; - BANCA DE CREDIT COOPERATIST SA \"BANKCOOP\"; - BANCA COMERCIALĂ ... (vezi toată discuția)
Bankcoop sibiu Cuta36 Cuta36 Buna ziua! Am nevoie de o dovada a achitarii creditului facut in 1996 la Bankcoop Sibiu pentru a putea ridica ipoteca de pe imobilul cu care s-a garantat. ... (vezi toată discuția)
Arhiva Manea Marin Manea Marin Nu știu unde pot găsi arhiva bancoop,sucursala Potcoava pentru ca am de recuperat un titlu de proprietate. VA MULȚUMESC! ! (vezi toată discuția)