Salut mă numesc Daniel am 22 de ani , am plecat din germania intr o vineri seara am ajuns în România sâmbătă seara și am plecat la un majorat după majorat am plecat cu mașina (Beat) și am intrat într un pom și mă luat politia și am avut în aerul expirat 0,86 am fost și la.probe biologice și am avut 1,65 și 1.85 precizez ca sa întâmplat acum 11 luni , la ce sa mă aștept de la procuror și ce pot zice în favoarea mea ca îmi face dosar penal , ce pot sa zic sa îmi fie mai bine sa nu mi l ea pe foarte mult timp ce pot sa fac sa îmi fie bine , va mulțumesc frumos
Adică poate sa mi l anuleze , nu qm avut victime nu am avut absolut nimic nu cred ca poate sa sa duca așa departe în cât sa mi l anuleze , zic eu acum , oricum Mulțumesc
In aceeasi situatie sunt si eu (din pacate),pronuntarea a fost :un an cu suspendare .2 ani supraveghere ,80 zile munca in folosul comunitati si permisul ANULAT .
In cazul suspendarii sub supraveghere, art. 91 din CODUL PENAL, permisul e anulat, redobandirea are loc intr-un an de la ramanerea definitiva a hotararii.
Alcool in sange 2,02
sebseb
prima intalnire cu legea , am fost prins stationat , fara accident , fara victime, dosar penal. Ce variante de pedeapsa sa ma astept? mentionez ca depun la ... (vezi toată discuția)
Proces
Reli Voinea
Buna seara doresc sa stiu si eu mai pe inteles cum a rămas cu acest proces?va multumesc.
01.07.2019Ora estimata: 09:00
Complet: CCP-CPI 2
Tip solutie: ... (vezi toată discuția)