avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcool la volan

Salut mă numesc Daniel am 22 de ani , am plecat din germania intr o vineri seara am ajuns în România sâmbătă seara și am plecat la un majorat după majorat am plecat cu mașina (Beat) și am intrat într un pom și mă luat politia și am avut în aerul expirat 0,86 am fost și la.probe biologice și am avut 1,65 și 1.85 precizez ca sa întâmplat acum 11 luni , la ce sa mă aștept de la procuror și ce pot zice în favoarea mea ca îmi face dosar penal , ce pot sa zic sa îmi fie mai bine sa nu mi l ea pe foarte mult timp ce pot sa fac sa îmi fie bine , va mulțumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Manzu97, utilizator
Cel mai recent răspuns: irina BR , utilizator 08:41, 7 Aprilie 2018
Am facut apel si s-a pronuntat favorabil ,am primit permisul ,dar si 2 ani supraveghere si 30 zile in folosul comunitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)
Alcool in sange 2,02 sebseb sebseb prima intalnire cu legea , am fost prins stationat , fara accident , fara victime, dosar penal. Ce variante de pedeapsa sa ma astept? mentionez ca depun la ... (vezi toată discuția)
Proces Reli Voinea Reli Voinea Buna seara doresc sa stiu si eu mai pe inteles cum a rămas cu acest proces?va multumesc. 01.07.2019Ora estimata: 09:00 Complet: CCP-CPI 2 Tip solutie: ... (vezi toată discuția)