avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins cu marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins cu marijuana

Buna ziua, in urma cu cateva luni am fost prins de politie cu 0.5g de marijuana, astazi am primit citatie sa ma prezint la parchet, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ? La ce sa ma astept ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:27, 23 Ianuarie 2018
Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Lege 143/2000. Probabil a venit rezultatul expertizei si procurorul a dispus efectuarea up in continuare si fata de dvs.
O sa fiti audiat in calitate de suspect.
În cazul săvârşirii infracţiunilor prevăzute la art. 4, procurorul dispune, în termen de 24 de ore de la începerea urmăririi penale, evaluarea consumatorului de către centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, în scopul includerii acestuia în circuitul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri.
Angajati-va avocat si discutati cu el strategia apararii.
Veti fi audiat.
Procurorul o sa vrea sa stie de unde ati cumpărat.
E posibil sa vrea si sa ii ajutati...
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Un caz stephen2001 stephen2001 Salutare, sunt din Bucuresti si am fost gasit de civili in vama veche cu o cantitate putina de mdma praf. Care sunt consecintele, este nevoie de avocat? (vezi toată discuția)
Posesie drog Daniel22345 Daniel22345 Buna Ziua! Ieri am fost surprins de jandarmerie si aveam la mine o jumatate de pastila ecstasy si un joint care continea in jur de 0.5. Ce masuri ar trebui sa ... (vezi toată discuția)