avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului

Am o problema in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului.
Am lucrat in strainatate pana in 2016 in septembrie dupa care m-am intors in tara.
In Octombrie m-am angajat la o societate si am lucrat pana in luna noiembrie. In decembrie nu am avut loc de munca pana pe 10 ianuarie 2017 iar in Februarie an ramas insarcinata si am nascut in octombrie pe data de 20 iar concediul medical sa terminat la sfarsitul lui decembrie.
Intrebarea mea este voi dispune de indemnizatie de crestere a copilului?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
CKarmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 24 Ianuarie 2018
noiembrie 2015 - octombrie 2017 - perioada eligibila pentru CCC

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil andreea_davy andreea_davy Buna ziua,ma aflu in concediu crestere copil, in3 decembrie acesta făcând 2ani, si sunt însărcinată ,data probabilă a nasterii 17.04.2018. Ma pot ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal LambruCristiana LambruCristiana Buna seara! Am lucrat din iulie 2014-iulie2016 apoi am intrat in somaj(inchidere punct de lucru)din august 2016-aprilie2017.In noiembrie 2016 m-amangajat cu un ... (vezi toată discuția)