avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tatal copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tatal copilului

Daca urmeaza sa nasc,NU sunt casatorita legal si sunt despartita de tatal copilului sunt obligata sa il trec in certificatul de nastere?Am stabilit ca numele de familie o sa fie al meu din moment ce eu nu mai sunt cu el,dar el doreste sa fie trecut ca tata,lucru cu care nu as prea fi de acord.Se poate modifica certificatul ulterior?Multumesc
Certificatul poate fi modificat ulterior doar daca nu corespunde paternitatii reale.

Lasa ti l sa si recunoască copilul. In felul acesta va avea si obligația de intretinere al lui.

In plus puteti sa treceti copilul pe numele dvs de familie, iar el sa figureze la rubrica "tata".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt însărcinată și despărțită , dacă dumnezeu ma ajuta ... AnamariaA1 AnamariaA1 Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
Buna!am si eu o problema....in urma cu 3 ani m.am casatorit legitim ... GabrielaMV14 GabrielaMV14 Buna!Am si eu o problema....In urma cu 3 ani m.am casatorit legitim cu fostul meu sot,iar anul trecut ne.am desparit dar nu am divortat....Dupa ce ne.sm ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa stiu care ar fi procedura de stergere a ... Adina Borta Adina Borta Buna ziua, Doresc sa stiu care ar fi procedura de stergere a numelui tatalui din certificatul de nastere pentru urmatoarea situatie. Detinatorul ... (vezi toată discuția)