avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare alimente către biserica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare alimente către biserica

Bună ziua!
Aș dori să primesc sponsorizări de la carmangerii in vederea oferirii unei mese calde pentru saraci in cadrul bisericii,dar nu știu cum să procedez, pentru donatii in bani ofer chitanță,dar pentru donații în alimente nu știu ce document pot să-i ofer sponsorului.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail30 , utilizator 14:07, 24 Ianuarie 2018
Contract de sponsorizare si proces verbal de predare primire cu denumirea produselor, cantitatile si valoarea la fiecare si la sfarsit total valoare.
Va mulțumesc!
Contract de sponsorizare. Si din partea carmangeriei aviz de insotire.
Va mulțumesc mult!

Ioan Petru Butariu a scris:

Contract de sponsorizare. Si din partea carmangeriei aviz de insotire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare acordata de o microinteprindere AlexT. AlexT. O donatie acordata de catre o microinteprindere (de bunuri-marfa),este o cheltuiala deductibila?Se factureaza cu tva sau fara?Multumesc! (vezi toată discuția)
Documente justificative donatii / sponsorizari ong Neaculica Neaculica Pana acum nimeni nu m-a lamurit concret si fara dubii lucrurile de mai jos. Am discutat cu contabili experti, cu juristi, cu alte ONG-uri, am studiat ... (vezi toată discuția)