avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa

Buna ziua,la sfârșitul lui 2017 am incheiat actele pentru un imobil prin programul prima casă si dupa cum bine știți sau nu unul dintre criteriile principale este ca acel imobil sa fie din caramida.acum cateva zile am spart un perete sa fac o usa si am descoperit ca toata casa este din paianta(chirpici).Mentionez ca am de platit o suma considerabilă de bani in urmatorii 20 de ani,ce pot face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Mar1ono1 , utilizator 22:50, 27 Ianuarie 2018
Nimeni nu stie nimic???am vb si cu un avocat...si mi a spus ca nu a mai auzit asa ceva si nu stie cu ce ma poate ajuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune vanzare casa kaly9 kaly9 Buna ziua! In urma cu 2 ani jumatate am achizitionat o casa, pe care fostul proprietar a prezentat-o si vandut-o ca fiind construita din caramida. Recent, am ... (vezi toată discuția)
Prima casa4 - imobilul e al parintilor insidetrader73 insidetrader73 Buna Ziua, Doresc sa-mi achizitionez un imobil prin intermediul programului PC 4. Imobilul este al parintilor (am inteles ca se pot achizitiona imobile de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru ca un dezvoltator imobiliar sa-si respecte indatoririle ? A.Saul A.Saul In ianuarie 2017 am achizitionat un apartament prin programul \"prima casa\",însă la momentul semnării contractului existau probleme cu usile interioare ... (vezi toată discuția)