avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima casa4 - imobilul e al parintilor
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima casa4 - imobilul e al parintilor

Buna Ziua,

Doresc sa-mi achizitionez un imobil prin intermediul programului PC 4.
Imobilul este al parintilor (am inteles ca se pot achizitiona imobile de la rude de gradul I ) si este parte chirpic,parte BCA. Casa este renovata,tencuita(interior/exterior) si cu termopane.Din chirpic sunt doar 3 camere;restul camerelor,holuri,marchize,bucatarie si baie sunt din BCA.

As vrea sa stiu daca imi poate spune cineva daca accepta vreo banca un asemenea imobil!

Am auzit de pe diverse forumuri si de la anumite persoane ca se accepta,dar daca este vreo persoana pe forum care a avut de-a face cu asa ceva sau stie exact cum stau lucrurile o rog sa ma anunte si pe mine!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: insidetrader73 , utilizator 01:14, 8 Martie 2012
Doriti achizitionarea prin credit ipotecar PC4 a unui imobil aflat in proprietatea parintilor ? de ce cumparati de la parinti ? din moment ce sunteti succesoare de drept ! Imi pare rau sa va dezamagesc, dar Nu VETI PRIMI UN ASTFEL DE CREDIT DE LA BANCA pentru ca intentia de frauda este vizibila. Ce sa va explic ? faptul ca urmariti sa imprumutati o suma considerabila, cu dobanda minima si pe termen maxim ( de restituire) posibil ? ...... in conditiile in care acest imobil il veti obtine in virtutea legii ( fara bani) ....
Multumesc pentru raspuns.
Legat de partea a doua a mesajului ?Legat de achizitionarea imobilului din chirpic si BCA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat voi lua din succesiune ? Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua, In anul 2000 m-am mutat la parinti din cauza problemelor financiare. Casa parintilor fiind una veche am facut foarte multe renovari. Spre ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de vanzare apartament ipotecat ktajaws ktajaws Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: Doresc sa cumpar prin programul Prima Casa o garsoniera de la sora mea, ce a fost ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar - casa paianta MARIUS MEG MARIUS MEG Pot obtine un credit ipotecar pentru o casa de paianta tencuita la interior si exterior ? (vezi toată discuția)