avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Carnete CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Carnete CEC

Buna ziua, dupa atatea discutii despre OUG 156/2007 privind despagubirile posesorilor de carnete CEC pentru achizitionarea de autoturisme m-am trezit si eu ca am in casa mai multe carnete CEC, dar din pacate doar cu dobanda, cu dobanda si castiguri si cu depunere pe termen care nu le regasesc in nici o norma legala pentru a fi recuperate valorile acestora.
Exista vreo lege care sa dea dreptul recuperarii sumelor sau prin valori fixe stabilite de lege, din carnetele respective? Trebuie sa imi iau adio de la sumele de bani depuse la CEC?
Daca exista vreo forma legala de recuperare, cum trebuie procedat?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Mihai-Daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai-Daniel , utilizator 17:48, 24 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru carnetele CEC pe care le detineti statul nu acorda despagubiri. Daca doriti sa aflati cat valoreaza azi, treceti virgula peste 4 cifre, de la coada spre inceput, la suma totala mentionata in carnete.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Multumesc de raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii depusi la cec cu castiguri in autoturisme inainte de 89 ? vene vene Tatal meu a depus in 1987 5000 de lei la CEC in vederea achizitionarii unui autoturism dacia iar de atunci si pana acum nimeni nu a mai umblat la acei ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din cecurile de 5.000 lei dinainte de 1989 Vicentiu_Lorentz Vicentiu_Lorentz Buna ziua, Posed din anul 1986 doua librete de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme (acelea de 5.000 lei). Mai pot recupera ceva din acele sume ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera contravaloarea plus dobanzile dintr un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme Nepo Nepo Buna ziua, Detin un Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme de la CEC. Mai exact pe 17 august 1990 au fost depusi 5000 lei, dupa care a ... (vezi toată discuția)