avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii firma inchirieri ATV-uri sau Buggy
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii firma inchirieri ATV-uri sau Buggy

Buna ziua,
Puteti va rog sa imi spuneti daca pentru a inchiria ATV-uri sau buggy-uri prin intermediul unei firme este nevoie de autorizatii speciale?
Ma gandesc la infiintarea unei firme de inchirieri ATV si Buggy dar aceste buggy-uri as vrea sa le achizitionez de la cineva care le face la comanda. Deci nu as avea o carte a autovehiculului cu caracteristici specificate in ea.

Alte discuții în legătură

Atv inchiriat avarat adriansavin adriansavin In urma unei iesiri in decor cu un ATV inchiriat, proprietarul incerca sa obtina cat mai multi bani pentru ATV-ul lovit. Intrebarea mea este daca cei care ... (vezi toată discuția)
Este posibil să primesc despăgubiri ... 2342423432 2342423432 Bună ziua, Este posibil să primesc despăgubiri pentru o mașină aflată într-un service din România pentru reparație pe garanție, de aproape 3 luni ... (vezi toată discuția)
O firma care inchiriaza atv-uri nu este obligata sa aiba asigurate respectivele vehicule? iudith iudith Cu o luna in urma am fost la munte ,am inchiriat un atv si ne-am rasturnat. In urma accidentului au existat ceva avarii , cu siguranta trebuia dus la reparat. ... (vezi toată discuția)