avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este posibil să primesc despăgubiri ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este posibil să primesc despăgubiri ...

Bună ziua,

Este posibil să primesc despăgubiri pentru o mașină aflată într-un service din România pentru reparație pe garanție, de aproape 3 luni de zile, pe motiv că piesa necesară reparației nu este disponibilă la producător, cu toate că din altă țară precum Germania, de exemplu, piesa respectivă poate fi comandată și are ca termen de livrare doar 2 zile?
Mai menționez că de când am lăsat mașina în service, sunt nevoit să mă deplasez cu o mașină închiriată, costurile de închiriere fiind suportate integral de firma mea, prin intermediul căreia am achiziționat mașina (ce necesită reparația pe garanție) în leasing.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
2342423432, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:16, 30 Noiembrie 2022
daca masina este proprietatea unei firme, se aplica regulile specificate in contractul de vanzare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service garantie auto constantinchirita constantinchirita Buna ziua! Am o problema legata de repararea in garantie a unui produs mai exact,in data de 21.05.2011 am facut comanda de autoturism; ,achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Garantie auto GABRIELA30 GABRIELA30 Buna, Am achizitionat un microbuz in februarie 2007, din Germania, inmatriculat pe firma de transport persoane, are garantie 2 ani, in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)