avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lovire,zgariere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lovire,zgariere

Daca am lovit pe cineva si am provocat persoanei respective zgarieturi si aceasta se duce la politie,ce pot pati?Nu am inceput eu altercatia.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
alexaalexa0987, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexaalexa0987 , utilizator 15:01, 24 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea juridica a faptelor kill3rk kill3rk am nevoie sa stiu articolul unde se incadreaza , ca am fost lovit cu o bata de basebool in cap si una in stomac , + am certificat medico legal , si ma ... (vezi toată discuția)
Poate emite politia dosar penal pentru lovire fara spitalizare daca exista certificat medico legal care atestă lovirea?? AncaOfelia AncaOfelia Se poate face dosar penal de către poliție în urma unei plângeri si a unui certificat medico-legal care atestă că am echimoze , dar nu am nicio zi de ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmările când victima unei altercații, aflată sub influența alcoolului, are certificat cu 35 de zile de spitalizare? Bogdan Tatar Bogdan Tatar Care sunt urmările la o persoana care are scos certificat de 35 zile spitalizare .Persoana fiind beată și fumata căzând în timpul unei altercație.(doar ... (vezi toată discuția)