avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctaj pentru perioada cît am fost in pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctaj pentru perioada cît am fost in pensie de invaliditate .

In data de 10.01 .2018 am întrebat în legătură cu cass pentru o pers .care nu are nici un venit nu despre mine .Eu sunt născut la data de 21.06 .1962 sunt de sex masculin am lucrat în condiții de handicap preexistent 20 ani și 10 luni pina in 2001 iar din anul 2003 am fost in pensie de invaliditate gradul.2 pina in iunie 2018 cînd am intrat in pensie pentru limita de virată .Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:44, 24 Ianuarie 2018
Nu mai deschideti topicuri, peste topicuri.
Nu veti mai intelege nimic din raspunsuri.
Folositi butonul raspunde si continuati discutia.
Precizati separat din decizia de pensie de invaliditate si din cea de limita de varsta:
-Data punerii in plata
-Total stagiu de cotizare
-Din ce se compune acesta
-Stagiul complet de cotizare

Deasemenea, gradul de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada asimilata . Jors Mihai Jors Mihai Revin cu unele precizări :sunt pers.cu handicap grav.2 m-am pensionat pentru limita de virată in iunie 2017 la virată de 55 ani beneficiind de reducere de ... (vezi toată discuția)
Legea privind iesirea la pensie la limita de virsta a persoanelor cu handicap vyorel61 vyorel61 Eu am virsta de 53 an cu o vechime in cimpu muncii de 20 ani sisunt iesit la pensie de handicap gradul 2 de 8 ani.Ma pot incadra sa ies la pensie de limita de ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)