avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Am voie să dețin o armă
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Am voie să dețin o armă

E legal să deții o armă cu aer comprimat sau CO2 adică pistol fără să am permis
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 17:25, 25 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar daca arma de care intrebati face parte din categoria E si nu este nevoie de permis link-urile respective va ajuta sa puteti folosi respectiva arma, in siguranta. Gasiti pe youtube multe evenimente nedorite produse din joaca.
Va mai dau un link care este bine sa-l studiati, fiind al unui club de profil
[ link extern ]
[ link extern ] /
Categoric daca nu detineti permis pt aceasta arma este cel mai bine sa nu faceti uz deoarece va este necesara o istructie de manevrare a armei pe langa documentatia necesara din pct de vedere lagislativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pusca cu aer comprimat ContSters420456 ContSters420456 As dori sa imi spuneti si mie daca o arma defecta cu aer comprimat, o pot detine ca arma de panoplie, fara acte si autorizatii ca cele pentru arme de colectie ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Arme cu aer comprimat ContSters223863 ContSters223863 am cumparat in Italia(unde locuiesc)un pistol cu aer comprimat marca Walther CP99 cal 4.5 mm.Aici armele cu aer comprimat le poti cumpara doar cu cartea de ... (vezi toată discuția)