avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass dividende

Multumesc pentru raspuns dar cred ca nu am fost explicita.La plata dividendelor catre o perspana fizica eu ca societate odata cu plata impozitului pe dividende de 5% platesc si cass 10%.sau il plateste persoana fizica.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:47, 25 Ianuarie 2018
Nu plateste firma ci doar persoana fizica isi va plati cass. Cel putin asa a fost si asa este pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuții venit din dividende 2018 alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Daca o persoana fizica înregistrează venituri doar din dividende ce are de plătit in 2018? Ce impozit, ce contributii si la ce valoare (totalul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate liliana alba liliana alba buna ziua, am o societate care are profit nerepartizat din 2007, acum patronul vrea dividende, cu ce cota impozitez acestea cu 10 sau 16%?persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende si cass din 1 ianuarie 2016 si 1 ianuarie 2017 vasilemb vasilemb Conform noului cod fiscal: Art 43(2) si Art. 97 (7) Incepand cu data de 1 ianuarie 2016, impozitul pe DIVIDENDE este 16% Art 43 (6) si Art. 97 (9) ... (vezi toată discuția)