avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

buna seara!Daca ma intorc cu 60 de zile la servici, inainte ca fetita sa faca doi ani, cele doua luni pot fi luate de tata, daca si el a realizat venituri?Pot primi stimulentul de insertie?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 25 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cele 2 luni pot fi luate de tatal copilului.

Veti primi stimulent pana la varsta de 3 ani a copilului, daca reveniti la munca cu cel putin 60 de zile inainte de a implini varsta de 2 ani.

Pe durata cat tatal se afla in CCC, dvs nu veti primi stimulent de insertie.
Multumesc !va rog sa îmi Spune ți, in cazul in care voi fi angajata cu 4 ore,mai beneficiez de stimulent?

Cornel Vasile a scris:

Cele 2 luni pot fi luate de tatal copilului.

Veti primi stimulent pana la varsta de 3 ani a copilului, daca reveniti la munca cu cel putin 60 de zile inainte de a implini varsta de 2 ani.

Pe durata cat tatal se afla in CCC, dvs nu veti primi stimulent de insertie.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Beneficiati de stimulent de insertie ,chiar daca veti avea c.i.m. cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luna tatălui și stimulentul de inserție pentru mama Madam85 Madam85 Buna ziua,va rog sa ma ajutati ca sunt tare nedumerita!Fetita mea are 1 an si 5 luni ,eu ma intorc la lucru dar la alta firma angajatoare!Urmeaza sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Stimulent Alynamyhaela Alynamyhaela Buna seara.Am câteva întrebări.Am născut in 11 august 2017.Daca ma întorc mai repede la munca,de exemplu in aprilie , ce se întâmpla cu luna tatălui? ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)